Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
XV. Országos TDM Konferencia Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. május 20.
ImageA pályázó szervezetek közül a Magyar TDM Szövetség elnökségének döntése nyomán a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. került ki nyertesen, így Székesfehérvár adhat otthont 2016-ban az Országos TDM Konferenciának.
Tovább...
 
Rászorulókat is táboroztatnak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. május 19.
ImageTámogatók és segítők jóvoltából több tucat rászoruló gyermek díjmentes táboroztatását tudja megoldani a nyáron a Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosok és Rászoruló Családok Klubja.
Tovább...
 
A város török alóli visszavételére emlékezik Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 17.
ImageMinden kedves emlékezőt szeretettel várnak a Nemzeti Emlékhelyen május 19-én, csütörtökön 10 órakor, ahol a törökök kivonulására emlékeznek.
Tovább...
 
Nyitni a sérültek felé Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. május 17.
ImageÖnkéntesek, támogatók, valamint bárki számára nyitva áll a Polgárdi Fogyatékos Otthon kapuja május 17-e és május 20-a között, amikor egészséghetet szerveznek. A rendezvény nyílt, így mindazokat várják, akik betekintést szeretnének nyerni az otthon életébe. A színes programokra különösen az iskolásokat várják, hogy életre szóló pillanatokkal ajándékozzák meg őket.
Tovább...
 
Tóth Sándor történész: A pozsonyi csata, Árpád sírja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 16.
907. július 4-6. Vajon mit takar ez a magyar történelemben fontos dátum, amelyről ma oly keveset hallunk? Hányan tudják, - a szakemberek és a magyar történelem szerelmesein kívül - hogy a magyarság történelmében ez a „lenni vagy nem lenni” sors-kérdést eldöntő, győztes, dicsőséges pozsonyi csata dátuma?
Tovább...
 
Velence: Szent Orbántól Scooterig Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. május 16.
ImageVelence dinamikusan fejlődik, a turisták egyik legkedveltebb honi célpontja lett. Nem véletlenül, ugyanis kiváló rendezvények sorát mondhatja magáénak, s immár nem csak nyáron, a főszezonon kívüli időszakban is sorjáznak a tóparti városban a minőségi programok.
Tovább...
 
A nyár idén sem marad el Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. május 16.
ImageEzt most, éppen egy érkező hidegfront okozta lehűlés és a hetek óta tartó esős, bolondos időjárás miatt elég nehéz elhinni, de nagyon úgy fest, hogy az idei nyár is tartogat számunkra forró időszakokat.
Tovább...
 
Középkori esküvő elevenedett meg a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás, Fraller Ildikó   
2016. május 16.
ImageSzékesfehérvár is csatlakozott az Emlékhelyek Napja országos rendezvénysorozathoz: e napon az érdeklődők szabadon látogathatták a Nemzeti Emlékhely – Középkori romkert egész területét, a programok során pedig élővé vált egy napra a magyar történelem. Az érdeklődők számára területbejárások, koncertek, háromdimenziós animációs vetítés, fegyverbemutatók és egy a középkori liturgiát felelevenítő esküvői szertartás tették valóban élményszerűvé a történelmi és kulturális ismereteket. A napot ünnepi hangverseny zárta a Városházán.
Tovább...
 
SEUSO II. a Barátság Moziban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. május 16.
ImageA Barátság Moziban vetítik május 19-én és 23-án Dézsy Zoltán SEUSO II. című dokumentumfilmjét. A kincsek történetét kutató film A Seuso-kincsek rejtélye folytatása: izgalmas, tragédiákkal átszőtt bűnügyi riport, kulturális krimi, aminek dramaturgiáját az élet írja.
Tovább...
 
65 új parkoló a kórháznál Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. május 16.
A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház közelében, a Madách téren mintegy 1400 négyzetméteren 65 új murvás parkolóhely került kialakításra, közel hárommillió forintos önkormányzati forrásból. További 2 800 000 forintos képviselői keretből a téren lévő játszópark különböző eszközökkel és padokkal, valamint kerítéssel történt bővítése és áthelyezése is megtörtént.
Tovább...
 
Botanikai séták Fehérvárcsurgón Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 16.
ImageAz idei év során több ízben is szerveznek botanikai sétákat Fehérvárcsurón, a Károlyi Kastély parkjába, amelynek felújítása Hajdu Nagy Gergely és Fatsar Kristóf irányításával, a KEFAG Zrt. közreműködésével valósult meg.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13201 - 13211 / 20472